Stor erfaring​

Kompetent rådgivning

Overholder alle aftaler​​​

Borede fundamenter - alt i beton og kloak​

Skal du bruge borede fundamenter til et byggeri? Hos M.G. Byg A/S tilbyder vi alle former for grave-, beton- og kloakarbejde for husejere og boligforeninger med videre. 

Vi har stor erfaring med alt fra borede fundamenter til kloakservice, og vi har kunder i blandt andet Mørkøv, Holbæk og mange andre steder på Sjælland.

Stor ekspertise med borede fundamenter

Vi har stor ekspertise med kloak- og betonarbejde, herunder etablering af fundamenter til nybyggeri. Derudover har vi stor ekspertise med alle former for brolægning og belægningsarbejde.

Vi kan blandt andet tilbyde:

Det er meget udbredt at benytte nedrammede betonpæle, når der skal etableres fundamenter i Danmark, men det er billigere at benytte borede fundamenter. Derfor er det meget udbredt i Tyskland.​

Fordelen ved boring er blandt andet, at man undgår de rystelser og støjgener, som er forbundet med ramning af pæle. Dertil kommer, at det er unødvendigt med vibrationsmålinger og rammeforsikringen i forbindelse med byggeriet.

Vi tilbyder kompetent rådgivning om fundering. Dertil kommer, at vi lægger vægt på den gode kundekontakt, og at vi skal overholde alle vores aftaler.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Her på siderne kan du læse lidt om firmaet og om, hvad vi tilbyder inden for borede fundamenter samt beton-, belægnings- og kloakarbejde. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre nærmere, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede opgave.

Du kan kontakte os på telefon 40 15 57 31 eller på e-mail mgbyg@mgbyg.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhedsnavn & CVR

M.G. Byg A/S

CVR: 27508685

Adresse & Postnummer

Kontaktinfo

Telefonnummer: 40 15 57 31

E-mail adresse: mgbyg@mgbyg.dk