Stor erfaring​

Kompetent rådgivning

Overholder alle aftaler​​​

​Støbning af fundament til alle former for byggeri

Har du brug for støbning af fundament i forbindelse med byggeri af et hus eller et skur? Hos M.G. Byg A/S har vi stor ekspertise med støbning af fundament til alle former for byggerier. 

Vi arbejder for husejere, boligforeninger og andre bygherrer i blandt andet Mørkøv, Holbæk og resten af Sjælland.

Undgå skader med en solid støbning af fundament

Støbning af fundament er en af de vigtigste opgaver i forbindelse med et byggeri. En dårlig fundering kan føre til større eller mindre skader i hele bygningen. Det kan være sætningsskader, fugtskader og endda frostskader, hvilket også kan føre til sætningsskader.

Vi benytter forskellige støbemetoder, afhængigt af byggeriet, men de er altid solide og holdbare. Der er forskel på en etageejendom, et parcelhus og et sommerhus. En garage eller blot et skur kræver naturligvis en mindre fundering.

Udover støbning af fundament tilbyder vi også grave- og kloakarbejde. Dermed kan vi udføre alt fra det indledende gravearbejde til det afsluttende støbearbejde, før selve byggeriet kan påbegynde. Vi tilbyder også brolægning og andre belægningsopgaver.​

Vi tilbyder altid kompetent vejledning og rådgivning i forbindelse med vores arbejde. Samtidig har vi fokus på at have en god kundekontakt under hele forløbet, ligesom vi også har fokus på at overholde alle aftalerne.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på støbearbejde

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få flere oplysninger om os samt om vores ydelser og priser. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for støbning af fundament.

Du kan ringe til os på telefon 40 15 57 31 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail mgbyg@mgbyg.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Her ses et par eksempler på vores fundamentstøbninger

hos M. G. Byg A/S

Virksomhedsnavn & CVR

M.G. Byg A/S

CVR: 27508685

Adresse & Postnummer

Kontaktinfo

Telefonnummer: 40 15 57 31

E-mail adresse: mgbyg@mgbyg.dk