Stor erfaring​

Kompetent rådgivning

Overholder alle aftaler​​​

Udgravning til fundament og klargøring til fundering​

Skal du have udført udgravning til fundament? Hos M.G. Byg A/S udfører vi udgravning til fundament for husejere, boligforeninger, entreprenører og bygherrer. Vi kan også udføre selve funderingen. Vi arbejder for kunder i blandt andet Mørkøv, Holbæk og det øvrige Sjælland.

Vigtigt med en korrekt udgravning til fundament

Vi tilbyder udgravning til fundament i forbindelse med byggeri af for eksempel etageejendomme, huse, carporte og drivhuse.

Ved husbyggeri er det nødvendigt at grave mindst 90 centimeter for at sikre huset imod frost, men der skal altid graves ned til en fast grund. Der kan opsættes en forskalling, hvis der ikke er fast grund.

Vi har stor ekspertise med alle opgaver inden for fundering. Derfor kan vi udføre den samlede opgave med alt fra gravearbejde og etablering af kloak til etablering og støbning af fundamentet og eventuel brolægning. Vi har særlig ekspertise med borede fundamenter.​

Vi tilbyder kompetent rådgivning om udgravning til fundament samt kloak og fundering. Samtidig har vi fokus på at have en god kundekontakt, ligesom vi altid har fokus på at overholde alle vores aftaler.

Kontakt os for at få et tilbud på gravearbejde

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi tilbyder inden for jord-, grave- og betonarbejde. Vi kommer gerne ud til et møde, hvor vi gennemgår mulighederne. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på udgravning til fundament.

Du kan ringe til os på telefon 40 15 57 31 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail mgbyg@mgbyg.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhedsnavn & CVR

M.G. Byg A/S

CVR: 27508685

Adresse & Postnummer

Kontaktinfo

Telefonnummer: 40 15 57 31

E-mail adresse: mgbyg@mgbyg.dk